Qui som?

L’empresa

SomSol és una empresa especialitzada en el sector de les energies renovables. Creada com una empresa innovadora i especialitzada en les noves tecnologies del camp fotovoltaic. Som una empresa que mira per l’estalvi del petit i gran consumidor, donant un tracte individual a cada cas en concret. Oferint preus competitius en èpoques competitives.

Objectiu

El nostre objectiu és fer arribar l’energia del sol a qualsevol llar, reduint així el consum de l’habitatge o industria i d’aquesta manera, oferir una millora en la qualitat de vida de les persones. Arribant a qualsevol lloc d’àmbit nacional i contribuint a la millora dels nivells de C02 en el medi ambient.

Anys d'experiència

Projectes

Manteniments

Temps de resposta mig

Que oferim?

Tranquil·litat

Tranquil·litat alhora de saber que sense modificar els teus hàbits, podràs estalviar diners. Al mateix temps, nosaltres monitoritzarem la teva instal·lació des de les nostres oficines en tot moment, per tal de detectar qualsevol incidència i actuar per tal de què segueixis gaudint de la tranquil·litat a la teva llar.

Estalvi

Estalvi real sense lletra petita, instal·la i estalvia diners cada mes. Amb la nostra planificació podràs veure l’estalvi anual en funció de la instal·lació escollida. Estalvia i al mateix temps, ajuda al medi ambient.

Seguretat

Amb la seguretat de tenir sempre amb tu una empresa que s’esforça per a complaure al client. Amb més de 100 instal·lacions realitzades.